| :: Čtení diskuze :: |
|
|
| |
|
| |
| Oznámení všem. |
|
|
 |
|
čuk Út 22.4.2008 10:10 |
|
Mohu nebo někdo jiný může napsat zprávu současně všem uživatelům a zjistit tak odpovědi?
Mám na mysli dvě otázky na které by mě zajímaly odpovědi:
a) Kdo pojede do Chotěboře a mohlo- li by tam být saspiácké setkání?
b) Kdo píše na www.romannapokracovani.com, jaký je jeho názor a kdo ví kdo za tím stojí a kdo je p. Černý? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[0] [1] [2] [3] |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Pá 30.7.2010 10:40 |
|
|
|
Čtenáři a autoři asi zpohodlněli. Nechce se jim číst a hodnotit (i komentovat) ostatní texty (jiných autorů). Nechce se jim číst příspěvky na Fóru a reagovat na ně. Rychlovka a Workshop jim nic neříká! Prostě sem jen plácnou svá dílka a víc je nezajímá... Kde kdo si tu hraje na svém vlastním písečku a kolem svého pískoviště si postavili plůtek... A to jsem zapomněl i na Chat, jenže... Tam už jsem taky dlouho nebyl...
Vždyť podobný systém hodnocení a komentování je i na jiných serverech (třeba jen s jiným systémem známkování) a komentovat, chatovat a psát si na nich lze také. Nezdá se mi, že by bylo v tomto směru Saspi jiné. Každý server má svůj vzhled a vnitřní uspořádání... A mi se to na Saspi zdá jako nejpřehlednější, ale nakonec jsem jen malá literární houba!

Zda je nutnost ve workshopu hodnotit a komentovat i dílka druhých, to už vážně nevím, vykouřilo se mi to z hlavy a pokud a no, pak je to nejspíše nepsaným pravidlem, které se může a možná i nemusí dodržovat!

Jak už bylo po sto dvacáté prvé napsáno, vše je to o lidech! Jací jsme, takové to máme (a nejen Saspi)!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(223)
|
|
Karel Čížek Pá 30.7.2010 05:22 |
|
|
|
Saspi má svoje problémy pevně zadrátované de jeho struktury. S tím nic neuděláme. A pak jsou tady lidi, žeano. Lidi se chovají jak CHTĚJÍ a jak jim to umožňuje/je motivuje systém. Víc s tím neudáš a rozhodně ne tady na fóru, které čte jenom pár lidí.
O workshopy jsem se přestal zajímat, když zavedly to pravidlo, že člověk musí přečíst a okomentovat všechny příspěvky nebo jak to bylo. Platí to ještě? Že bych se taky po letech zapojil.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(117)
|
|
alder St 28.7.2010 14:33 |
|
|
|
|
Samozřejmě že nejde vyhovět všem.... ale všichni přece mohou přiložit ruku k dílu, ať už míň nebo víc...Saspi se přece nedělá samo, děláme ho MY, kteří jsme jeho součástí...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 28.7.2010 14:04 |
|
|
|
Ano, to asi ne, nikdy nebude "dokonalé", ono nejde totiž vyhovět všem! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(54)
|
|
Amarantine Út 27.7.2010 17:15 |
|
|
|
Šíma: A právě proto nikdy nebude dokonalé
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 26.7.2010 15:53 |
|
|
|
Všem Aničkám přeju všechno nejlepší k svátku!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(23)
|
|
JOFF Čt 1.7.2010 22:50 |
|
|
|
|
Všechno má svůj čas. I internetové stránky. Vše nové je nové a už zaběhané a přeplněné je ohraničené svou /nevím jak to napsat/ rozdrobeností??? A aktivita účastníků je podmíněná jejich čtivostí /pěkně blbej výraz, ale nic jiného mě nenapadá/.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 29.6.2010 23:44 |
|
|
|
Ale teď vážně, než mě zase někdo zdrbne, že tu spamuju! O co mi šlo? Aby byli čtenáři a autoři více aktivní, přestože je jasné, že času je málo a ne každý má prostor sedět nad Saspi i několik hodin denně, to prostě asi nejde... 
U Rychlovek jeden vidí jen několik sporadických dílek, většinou těch samých. Workshopy jsou známé malou účastí (alespoň co se posledních klání týče). Novinky čtou jen někteří (dalo by se je spočítat na prstech obou rukou) a co se hodnocení (a známkování týče)...
Jenže, lidi asi nepřeďěláme, že ano? Ano, šíma je tak trochu naivní, jenže, jací budeme, takové bude Saspi... Nebo snad ne?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 29.6.2010 23:40 |
|
|
|
lotty: Ano, to je pravda!  (skoro cimrmanovská věta) No, je opravdu trochu pozdě a ani šímovi už to nemyslí... Slyším, jak se mi blokují kolečka v hlavě... Skřííííp! Je čas je namazat, nebo se namazat? 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(107)
|
|
lotty Út 29.6.2010 23:11 |
|
|
|
Šímo, tebe tady zná totiž už kde kdo (neber to ve zlém, to by mě ani nenapadlo sem psát) Teď zjišťuji, že mám od tebe u svých dílek nějaké mnou nedokomentované tvé reakce. Budu to muset napravit. Ale až zítra. Je totiž 23:10. Můj prázdninový rekord. Už jsem 10 minut měla spát a nějak nemohu usnout. Tak blábolím už i tady
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(338)
|
|
Matylda Kratinová Út 29.6.2010 20:20 |
|
|
|
To Sima: jen pockej, az zajedu prazdninovej rezim, nejdriv si musim zvyknout, ze vstavam ve ctyri; a pak si tu hodinku na Saspi najdu
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 29.6.2010 15:52 |
|
|
|
Zdravím!
Napadlo mě... Ano, buďte aktivní, známkujte, komentujte, kritizujte, pište na Fóru, ať je Vás vidět a ostatní o Vás vědí, vyplatí se to!  
Nechci se "chválit", ale tady je názorný příklad poměru návštěv "u cizích" a "u nás doma":
"Za dobu tvého působení na saspi jsi již viděl 8178 příspěvků,
vložil 9687 komentářů a rozdal 5904 známek ... a všechny tvoje příspěvky byly přečteny celkem 9258krát!" (za 38 měsíců 3 dny působení na Saspi)
Kdo zde bude jen publikovat a sedět na "zadku" jako pecka a čekat, až se ostatní čtenáři a autoři na něj sesypou, určitě nebude mít mnoho návštěv. Samozřejmě, že zde také záleží na kvalitě dotyčných dílek, která ten (či onen) autor publikuje, ale pokud je jen trochu dobrý a patřičně se zviditelní, určitě nebude mít o čtenáře nouzi... Tedy alespoň ne hned, ale časem se určitě objeví výsledky...
Tolik šímova agitka! Šímy, který by měl spíše ubrat plyn a někam zalézt, protože je jej na Saspi až příliš!  
Hezký den všem a Saspi zdar!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 16.6.2010 13:16 |
|
|
|
Sakora: Pěkné!   Jednou jsem chtěl koupit všechny knihy, které autorům na Saspi vyšly, ale nemám velký příjem!  Škoda, co se dá dělat, aspoň vím, že to ostatním vychází... Gratulka!!!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(14)
|
|
Sakora St 16.6.2010 11:27 |
|
|
|
Zdravím,
kdyby si mě chtěl někdo koupit ... tak může zde:
http://www.xyz-knihy.cz/kdyz-hptacka-lapaji.html#orderform
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(206)
|
|
Annún Po 14.6.2010 08:49 |
|
|
|
Ahoj všichni autoři i čtenáři.
Ráda bych oznámila, že mi minulí týden vyšla knížka pohádek.
Jmenuje se Střípky pohádek.
Takže pokud by o ni někdo měl zájem bude za pár dní k zakoupení na této adrese v e-shopu.
www.publikace24.cz
Tuto firmu mohu pro začínající autory doporučit.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini St 26.5.2010 19:19 |
|
|
|
Amazonit:
AM::: tak osobně si příští týden objednávám toto:
http://www.kosmas.cz/knihy/144628/naha-jablka-ta-bez-zupanu/
Díly
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(648)
|
|
amazonit St 26.5.2010 15:14 |
|
|
|
Jen takové malé echo, kdyby snad někdo měl zájem o sborník Posvícení 6 - Lehkonohé příběhy, nakladatelství Balt-East.
12 autorů, poezie, proza, často spíše na odlehčenější strunu.
Také tam mám pár stránek veselejších rýmovanek
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 5.5.2010 16:10 |
|
|
|
Jo, takhle... No... Ale SASPI přeci není Facebook, že jo? Nějaká reklama by snad nezaškodila, ale jinak bych "efko" do SASPI moc netlačil... Stačí odkazy na dílka a nějaká komunita Saspi na Facebooku! Hihi...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(698)
|
|
Tracy Harper St 5.5.2010 15:58 |
|
|
|
|
Já myslela, že čekám, až bude povinný mít profil na FB.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 5.5.2010 14:32 |
|
|
|
Cokoliv povinné na Facebooku? No... To bych asi hned smazal účet a vytratil se odtamtud...

|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(698)
|
|
Tracy Harper Út 4.5.2010 20:40 |
|
|
|
|
Jinak s tím Fkem souhlasím, už mě taky slušně vytáčí. Narušilo to i poslední oázu klidu, která na netu byla. Představte si, že jedna třída má v tomto stylu udělané i tablo. Už jenom čekám, kdy to začne být povinný.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(698)
|
|
Tracy Harper Út 4.5.2010 20:39 |
|
|
|
|
Já to nemyslela tak, že tím, že si tady dá někdo vaše dílo do oblíbených ztratíte autorská práva, jenom kdyby někdo, kdo má FB, to tam dal, tak by o ně mohl přijít.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(648)
|
|
amazonit Po 3.5.2010 18:00 |
|
|
|
W, snažím se ignorovat, ale mně ten fejsbuk děsně irituje, pořád mi chodí pozvánky na přihlášení se od přátel, dokola, dokola..., to efko je pro mě jako červenej hadr na bejka
Šímo, dalo se čekat, že u mnoha lidí zvědavost vyhraje a minimálně budou chtít zkusit, co se jako stane, když na to kliknou...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 3.5.2010 16:42 |
|
|
|
Tož u mně to nefunguje! Myslím tu "ignoranci" a co se týče toho odkazu, zkusil jsem to u sebe a svého posledního díla, ale bůh ví, co se s tím stalo na Facebooku a zda-li se tam někde nějaký odkaz vůbec udělal!

|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(2260)
|
|
Weichtier Po 3.5.2010 16:05 |
|
|
|
|
Doporučuji ignorovat, u mě to zatím funguje :-)
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(648)
|
|
amazonit Po 3.5.2010 15:26 |
|
|
|
Jak je vidět facebook se dostane všude, a to jsem si říkala, jak jsem ráda, že tu není právě ono facebookovo, žádné odkazy na něj, dlouho to netrvalo a je tu
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(223)
|
|
Karel Čížek Po 3.5.2010 10:25 |
|
|
|
|
Autoská práva to nijak neovlivňuje. Tím tlačítkem můžou lidi registrovaní na facebooku říct: líbí se mi tohleto tady odsud. Na facebook se žádný obsah nevkládá.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1232)
|
|
m2m Po 3.5.2010 00:31 |
|
|
|
|
... a tak se rozšíří řada autorů, co budou využívat copyright ·.D
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Ne 2.5.2010 23:22 |
|
|
|
Tracy Harper: neboj, projdi si odpověď Weichtiera k mému dotazu zde:
http://www.saspi.cz/diskuze/26-novinky-nove-funkce
ale poseldní dotaz zatím nebyl zodpovězen, takže čekám...
stačí se neregistrovat a o svá práva nepřijdeš, podle mne tedy
- pokud někdo ze známých doporučí, tak to nemůže značit přímý odkaz od Tebe, jakože souhlasíš s finíto autorským právem... -
jinak SASPI je údajně na facebooku už dávno tomu...
nyní přibylo akorát tlačítko
Ahojky
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(698)
|
|
Tracy Harper Ne 2.5.2010 23:02 |
|
|
|
Facebook už je i na SASPI? Bože, další zeď padla. Ach jo. Kam se schovám?
Btw., tím, že vložíte svoje dílo na FB se prý vzdáváte autorských práv.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Pá 30.4.2010 17:34 |
|
|
|
Souhlásím se želvákem!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(263)
|
|
Jeňýk Pá 30.4.2010 16:59 |
|
|
|
|
Dědek by se měl vrátit. Je mi líto, když pomyslím, o jaká milá dílka tu přicházíme, když tu není. Dávám pomyslnou jedničku.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Pá 30.4.2010 12:30 |
|
|
|
Pěkné, Dědek opět nezklamal, jako vždy!!!  Snad se má náš milý literát (ať už jako povídkář, či poeta) dobře! Chybí mi tu, ale což...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1650)
|
|
Ekyelka Čt 29.4.2010 23:22 |
|
|
|
Protože stará láska nerezaví , jak sám napsal, Dědek nechává pozdravovat a k zítřejšímu večeru posílá mimo jiné i básničku:
Slet čarodejnic
Dědek
Letový plán v ohrožení,
na radarech zmatek.
Operátor barvu mění,
báby mají svátek.
Sabat dneska oslavují,
na košťatech letí.
Občas také havarují,
do vody pak sletí.
To jim ovšem nezabrání,
zúčastnit se reje.
Elixír je před vším chrání,
navíc dobře hřeje.
Obřadnice všechny vítá,
hned vymýšlí plány.
Ještě dřív, než ráno svítá,
jagy jsou pozvány.
Pokud tedy milí páni,
hledáte své žínky.
Momentálně nejsou k mání,
tančí, pijí drinky.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini So 24.4.2010 18:04 |
|
|
|
JOFF: ahoj, konečně začne trochu srandy, teda pokud vezmeš v úvahu možnost komentovat díla starších lidiček jako pubošům a mladších jako zralých osob. Jůůů, to bude prča. Se těším. 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma So 24.4.2010 13:23 |
|
|
|
JOFF: To je fakt, nikdo by se neměl stydět za svůj věk! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(23)
|
|
JOFF So 24.4.2010 10:33 |
|
|
|
|
Nevím kam to napsat, ale když je tohle fórum "oznámení všem" tak všem oznamuji, že by ve svých profilech mohli uvádět i svůj věk /sorry za tu drzost/. Já potom nevím jak komentovat příspěvky. I když kvalita by měla být kvalita, bez rozdílu věku, ale každý jsme začínali /já začínám furt/. Já teď jdu do druhé puberty /padesátka na cestě/ a nestydím se za to. Sorry, že je to asi jiné než by tady mělo být.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1232)
|
|
m2m Čt 15.4.2010 18:43 |
|
|
|
Pro zájemce, literární soutěž nakladatelství Strak na vrbě (které nám mimochodem původně chtěly vydat nejlepší práce z MTP), žánr fantasy, rozsah 46 000 znaků a více info na stránkách
http://www.straky.cz/
Zlomte vaz.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Čt 15.4.2010 18:10 |
|
|
|
Aini: Myslíš, že přijdou múzy se šotky? 
P.S. Jdeme spamovat jinam, milá Aini, tady tohle vlákno je pro jiné a důležitější informace!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Čt 15.4.2010 13:09 |
|
|
|
Šíma: a co tak vyzkoušet postup zcela opačný, s nímž šotkové nepočítají. Třeba by zdrhli a přišli s posilou, to by se pak psalo a publikovalo!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 13.4.2010 00:08 |
|
|
|
Aini: Viděl jsem!  Ale na šotky budu "brblat" stále! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 21:53 |
|
|
|
Když Šíma pořád na ty šotky brble, tak aby mu nebylo líto. Zde řádí veverci:
http://www.saspi.cz/dila/16953-u-pisemky

|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 12.4.2010 21:32 |
|
|
|
Jo, jo, šíma po tom skočil, jako pes po uzeném!  Ano, já ten příběh čtu od samého začátku, kdy Trenz začala psát o Istrii a proto jsem rád za každý díl!!! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 20:02 |
|
|
|
Takže podle data máme ještě dost času na pocity znechucení počítačovým světem a starat se užít a zlepšit si ten náš
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(223)
|
|
Karel Čížek Po 12.4.2010 19:47 |
|
|
|
|
Jenom k tomu datum: 1. 1. 1970 je první den počítačového kalendáře. Poslední den připadá na 19. 1. 2038. Takže, příznivci konců světa mají dalšího kandidáta.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 17:29 |
|
|
|
Ekyelka :
a pak že jsou naše počítače pomalé a načítání se vleče...
no jen občas
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1650)
|
|
Ekyelka Po 12.4.2010 14:52 |
|
|
|
Istrie-Vášeň vyšla omylem, vracela jsem ji zpět do systému, protože chyběl komentář. Proto datum 1.1.1970 - je to signál, že text není řádně vydaný.
Šíma stihl přečíst a napsat komentář, protože po textu skočil v těch asi 30 sekundách, kdy byla vystavená. Holt se stává.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 14:47 |
|
|
|
Záhadou jest datum vyznačení publikace: 1.1.1970
obzvlášť když je rok 2010
že by šotkové?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 12.4.2010 14:09 |
|
|
|
Ano, další díl Istrie - Vášeň patrně ukradli šotci! Včera jsem dostal avizo od SASPI, že tato část vyšla, nechal jsem tam komentář i hodnocení, ale dílko mezi publikovanými v "Právě vyšlo" není! Čím to je?  
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 11:40 |
|
|
|
Včerejší příspěvek, jednou komentovaný - dnes již není vypsán ani u autora
publ: 1.1.1970, nalezla jsem jej znovu jen díky komentáři ze včera
http://www.saspi.cz/dila/27035-istrie-vasen
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 12.4.2010 11:22 |
|
|
|
Všechny vzkazy mám odmazány, kukísy taktéž, PC projel antivir bez křiku, připojení 10Mb je asi málo(?), nové IE8, harddisk - prostor na sto let...
Seká se to tady více a více, tak nevím čím to.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 12.4.2010 11:17 |
|
|
|
Jo, jo, vzkazy pravidelně promazávám!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(120)
|
|
Vopice Po 12.4.2010 08:41 |
|
|
|
Tak jsem udělala jarní úklid ve vzkazech, tj. letěly všechny a fáchá mi to o něco líp. Teda ale vážně - O NĚCO Možná bych ještě mohla zkusit uklidit dílka Takže závěr: s úklidem to fakticky nemá cenu přehnět
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(698)
|
|
Tracy Harper So 10.4.2010 13:08 |
|
|
|
|
Jé, Nancy, ty taky letos maturuješ? Já to měla za sebou už šestýho :) Tak doufám, že ti to dobře dopadne.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(896)
|
|
Amemmaita Pá 9.4.2010 15:55 |
|
|
|
|
no jestli jsem správně pochopila Nethara co myslí tak se mi to čas od času stane taky a to nemam kompa tolik zahlcenýho, případně když v něm mam něco co nepoužívám a zřejmě používat nebudu tak to prostě odstraním, případně i odinstaluju
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(315)
|
|
Nethar Čt 8.4.2010 07:25 |
|
|
|
|
To budou nějaké problémy zahlceného serveru nebo přerostlé databáze. Nejde ani tak o to, že by Saspi permanentně běželo pomalu, což by nějaká čistka v počítači mohla vyřešit, ale jestli jsem pochopil dobře Šímu, tak mu to dělá to stejné, co mně: Saspi běhá dobře a celkem svižně, ale občas... při přihlášení, kliknutí na fórum, prostě při čemkoliv, kdykoliv, se to najednou zasekne a nefunguje třeba pár minut, ať děláte, co děláte, a pak zase běhat začne. Pokud je to výpadky serveru, vyřeší to leda přesun na nějaký spolehlivější, pokud je to přerostlou databází či spíše jejím špatným návrhem, vyřeší to snad Saspi 2, pokud opravdu někdy bude. Konec hlášení v ruském jazyce ;-) (btw. Linux OpenSUSE 64b, Mozilla Firefox)
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 7.4.2010 23:20 |
|
|
|
Chemik: Pravdu díž a díky za tipy! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1232)
|
|
m2m St 7.4.2010 22:22 |
|
|
|
Šíma a ostatní: Saspi je zahlcené a strašlivě velké. To víme už hodně dlouho.
Jestli nepomáhá pročištění pc (že, Šímo?), pak už snad jedině rychlé doporučení.
Pravdou je, že mně po smazání velkého množství vzkazů a pročištění všech cypovin v PC zrychlilo Saspi i u našich doma, kde je internet proti tomu kolejnímu líná lemra.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini St 7.4.2010 21:32 |
|
|
|
Nancy, blahopřeju!
jinak si myslím, že to slovo se píše dohromady - vzápětí -
ověřit si to lze zde:
http://www.pravidla.cz/
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1460)
|
|
Nancy Lottinger St 7.4.2010 21:21 |
|
|
|
|
Dekuju :-) Uz to mam za sebou. Ale dotaz, jak se píše toto - vzápětí nebo v zápětí?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Út 6.4.2010 19:22 |
|
|
|
Nancy Lottinger: to tedy budu držet pěsti ať máš štěstí. Zvládneš to, neboj.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1460)
|
|
Nancy Lottinger Út 6.4.2010 18:49 |
|
|
|
|
Tak všem oznamuji, že zítra píšu maturitní slohovku, držte palečkyyy
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 5.4.2010 21:08 |
|
|
|
Sakra, tak to budu kráááásnej! Hihihi... Já mám SASPI rád a rád si v něm pročítám různé texty, ať už básně, nebo povídky... Jen kdyby to chodilo lépe!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(120)
|
|
Vopice Po 5.4.2010 21:05 |
|
|
|
Uživatelka Vopice trpí stejně jako uživatel Šíma Amazonit má recht, bude to serverem, páč když saspi tuhne, ostatní netuhne... (a leckdy je to dokonce i naopak )
Beru to tak, že s trpělivostí nejdál dojdeš a pro krásu se trpí
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 5.4.2010 15:43 |
|
|
|
Ono jsou dny, kdy to běží víceméně normálně a pak jsou dny, kdy to běží jako postřelená kobyla, nebo vůbec! A ne a ne! Už jsem zkoušel kdejaký prohlížeč, starý komp s widlema i novější s linuxem a furt je to dokola. Já nechci nikomu nic vyčítat, nebo zazlívat (chraň bůh), ale když má jeden chuť se podívat, co je tu nového a tak podobně, tak se to "podělá" a já můžu dělat stojky na hlavě (které neumím) a výsledek znáte! Dík za vaše postřehy, uvidí se, co na to další uživatelé! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(648)
|
|
amazonit Po 5.4.2010 14:58 |
|
|
|
|
Šímo, nejsi sám, dělá mi to i v Opeře, kde se dokonce stránky občas rozjedou, zvlášť, když se poprvé podívám do vzkazů, tak to vyhodí podivnou strukturu, PC a prohlížeče ,,čistím" pravidelně, spíš mám pocit, že to bude serverem SASPI, když vše ostatní se mi načítá normálně, bez nejmenších problémů...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 5.4.2010 13:09 |
|
|
|
CHTĚL BYCH SE ZEPTAT, KDO MÁ TAKÉ PROBLÉMY NEJEN PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ NA SASPI, ALE VŮBEC "NAJETÍ" TĚCHTO STRÁNEK NA PROHLÍŽEČI MOZZILA FIREFOX (NEBO I JINÉM). OMLOUVÁM SE, ALE UŽ MĚ TO I TROCHU SERE, KDYŽ JEDEN ČEKÁ AŽ SE NĚCO STANE I NĚKOLIK MINUT. BUĎ SASPI (V NEPŘIHLÁŠENÉM STAVU) VŮBEC NENAJEDE, NEBO PO PŘIHLÁŠENÍ NA NĚCO ČEKAJÍ (ČEKÁ SE NA WWW.SASPI.CZ, A PODOBNĚ).
NEŘÍKÁM, ŽE ZA TO MŮŽE SERVER SASPI (MYŠLENO TECHNICKY - OBČAS MI POMŮŽE VYMAZAT COOKIES), MOŽNÁ SE MI NĚKDO SERE DO SPOJENÍ MEZI MNOU A SASPI A ZDRŽUJE TO... JÁ BYCH TO RÁD VĚDĚL... A TO NENÍ POPRVÉ, CO JSEM SE NA SASPI NEMOHL DOSTAT (ZA TŘÍLETÉ PŮSOBENÍ) SE MI TO STALO NEPOČÍTANĚ! NEVÍM JAK VÁS, ALE MĚ TO NASERE! A NIC NEPOMÁHÁ, RESTARTOVAT PROHLÍŽEČ, DOKONCE ANI POČÍTAČ, NATOŽ CELÝ MODEM I S PŘÍSTUPOVÝM BODEM (VIZ WIFI). NA MODEM JSEM NAPOJENÝ KABELEM, NEMÁM WIFI SIGNÁL DO PATRA! INTERNET MÁME OD O2 (I MODEM). KDYBY BYLO SPOJENÍ (INTERNETOVÉ) V HÁJI - JAKO CELEK - TAK NENAJEDOU JINÉ STRÁNKY!
POKUD MÁ NĚKDO PODOBNÉ ZKUŠENOSTI A VÍ CO S TÍM, BYL BYCH MU VDĚČEN ZA JAKOUKOLIV POMOC (NEBO I RADU). JEDEN MÁ JEN JEDNY NERVY A KDYŽ MUSÍ NĚKOLIK MINUT ČEKAT AŽ ZAHŘMÍ A ONO NIC... HEZKÝ DEN VŠEM...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Pá 2.4.2010 14:00 |
|
|
|
Dovolím si všem popřát příjemné prožití Velikonočních svátků, bohatou pomlázku a hodně vody! Prostě príma svátky Jara! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma So 13.3.2010 17:44 |
|
|
|
Ještě lépe řečeno: Svět je malý a lidi na sebe "narazí" mnohdy ani neví jak!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(1650)
|
|
Ekyelka So 13.3.2010 17:27 |
|
|
|
Pro info: Dědek mi před chvílí potvrdil, že si přeje zrušit profil. Stalo se tak.
Přátelé si ho jistě najdou, saspi je jen skutečně malou částí světa. :)
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(55)
|
|
Amater Pá 12.3.2010 20:01 |
|
|
|
Chtěla bych upozornit na Story con, který se o víkendu koná v Praze. Kdybych o tomhle věděla tady dala bych to dříve. Jsou tam přednášky o psaní i setkání s autory cčeteně zajímavé přednášky od Jiřiny Vorlové o češtině!
odkaz:
http://storycon.freedombase.net/storycon-2010
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 8.3.2010 21:47 |
|
|
|
Aini: Tož to nevím ani já... Třeba je tu fůra šotků, kteří se mi trochu to... Přemnožili, že jo? Tož kam s nimi? Tady je jim hej! Překlepníčci jedni, asi změnili profesi a stali se z nich šotci Programátorští, nebo HTML šotci! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 8.3.2010 15:43 |
|
|
|
Šíma: možná se tak děje jen dnes. Systém mi hlásil nové dílo mého oblíbeného autora. Hezkou známku a spolu s ní crlkem tři komentáře mi už nehlásil vzkaz, ale všimla jsem si pohybu u dílka. Nebýt toho, tak zatím hodnotící čtenář na mou odpověď čeká...
tož nevím
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 8.3.2010 15:27 |
|
|
|
Tuším, že komentáře pod dílky systém hlásí, stejně jako známky, hlásí i novou poštu (vzkazy), není co hledat, ledaže by dotyčný na vše hodil bobek a nedíval se, co má kde nového!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 8.3.2010 14:06 |
|
|
|
|
No, komentáře se dají dohledat, a byly napsány jen pod dílkem. Když má dílek někdo hodně, dohledávání bude pracnější...?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 8.3.2010 13:25 |
|
|
|
Jo, lidi málo čtou a píšou málo komentářů i vzkazů... 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(618)
|
|
Aini Po 8.3.2010 10:49 |
|
|
|
Co se vleče, neuteče
ale co by mělo být vidět a přesto není, to už je horší
nechodí mi sdělení ve vzkazech o komentářích čtenářů, co se to děje? - nemám zdání, či se tak dít má -
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Ne 7.3.2010 18:00 |
|
|
|
Jo, jo, SASPI je mnohdy lenivé... Ale nikdo mi nevěří! 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(120)
|
|
Vopice Ne 7.3.2010 15:05 |
|
|
|
heršvec... lidičky, taky vám to tak tuhne???
to ospre: jaj! už slezla?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 9.2.2010 21:57 |
|
|
|
Kocour: Hm... Ne! Já se polepším! Ale poslušně hlásím, že fakt na mně něco (už delší dobu) leze... Dobře, dost legrace a spamu! Hezký večer...
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(338)
|
|
Matylda Kratinová Út 9.2.2010 19:31 |
|
|
|
4Kocour: aspon vime, ze je cas koupit si zazvorovej koren, nebo kdo zvyka cerstvej zazvor, nema bacily
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(220)
|
|
ospre Út 9.2.2010 19:20 |
|
|
|
Mám takový obavy, že na mě zase leze vopice. Teda, pardon, omlouvám se zdejší autorce. Leze na mě "opice".
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(2260)
|
|
Weichtier Út 9.2.2010 19:15 |
|
|
|
Myslíš, že fórum !Oznámení všem" slouží i k oznamování přítomnosti infekčních chorob SASPI autorů?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 9.2.2010 18:42 |
|
|
|
POMÓC, NĚCO NA MĚ LEZE A ŽENSKÁ TO NENÍ, ABY TO NEBYL TEN BACIL!!!

|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 9.2.2010 12:38 |
|
|
|
Myslel jsem víc obrázků, které znázorňují pohyb a v celkovém efektu se ta houba třeba bude trousit, nebo ji sežere slimák! Chudák šíma!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Út 9.2.2010 12:38 |
|
|
|
alder: Pěkné! To abych si nakreslil houbu v pohybu a stáhl nějaký ten program, který mi z toho udělá hejbající se obrázek! Díky za tip!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(117)
|
|
alder Út 9.2.2010 10:50 |
|
|
|
šíma: když tam dáš animaci ve stejnem formátu jako ma byt fotka, tak to pofaká
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(472)
|
|
synthetic darkness Út 9.2.2010 10:28 |
|
|
|
Gendrově správně je pravděpodobně "detektivka". Na druhou stranu v češtině zní lépe "detektiv Holmesová" než "detektivka Holmesová".
Asi si musíš rozhodnout, zda zvítězí jazyk nebo pohlaví.
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(40)
|
|
aliemmka Út 9.2.2010 10:08 |
|
|
|
|
Hele chci se zeptat, když chlap má zaměstaní že je detektiv tak žena je detektivka nebo taky detektiv?
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 8.2.2010 12:18 |
|
|
|
Mě by lidi zajímalo, jak tu do obrázků u svého nicku dáváte ty "hejbácí" obrázky! Tu netopýr, tu pavouk! Tedy, než že by se mi nelíbila má houba, že jo? 
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 8.2.2010 11:01 |
|
|
|
Jo, jo, uvidí se, co vymyslí, aby je autoři nezasypali svými dílky!  Držím jim palec, protože občas (tu a tam) taky něco pošlu, ale už to není jako dřív...  
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(896)
|
|
Amemmaita Po 8.2.2010 08:33 |
|
|
|
|
když po novém roce nastal odliv některých redaktorů, mohli by redaktoři udělat zas nějaký nábor, protože jich je hodně málo na takový počet a každý den jistě přibívají kvanta textů, musí jim z toho určitě jít hlava kolem
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Ne 7.2.2010 20:20 |
|
|
|
Já také, tedy pravidelně nepravidelně!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(200)
|
|
Stín Pá 5.2.2010 19:09 |
|
|
|
Jsem tady...

|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Čt 28.1.2010 11:23 |
|
|
|
Ahoj, amazonit! Já ti taky (jako ukecaný šíma) nic nevyčítám a plně to chápu. Lidé odcházeji a přicházeji a to nejen jako čtenáři a autoři, ale i jako redaktoři (a že jsi byla dobrá a fandil jsem ti)! Ono opravdu zamrzí když si autor nevidí ani na špičku nosu a obouvá se do redaktora a myslí si, že dotyčný člověk, který hodnotí jeho dílko netuší, kolik je dvě a dvě! Ať si to zkusí zase jiní a neremcají, jak ta publikace dlouho trvá! Amazonit třikrát nazdar! Zdar, zdar, zdar! Medaili Ti nedám, protože žádnou nemám a ukrást ji není kde!  
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(648)
|
|
amazonit Čt 28.1.2010 05:44 |
|
|
|
Jj, šímo, to máš pravdu, někdy mám pocit, že ,,publikum" plně docení autora, až když už tu není. A to, že někomu chybí je známkou, že dobrým byl...
Ostatně, někde jsi vedl polemiku ohledně mého odchodu, příchodu..., dělám vlastně stejnou věc jako zaměstnání, takže už není nálada a čas mít jiné povinnosti, zaskočit sem, pobavit se, to ano, ale jinak... Ono stačí, když tě sjede zaměstnavatel, ale ten aspoň platí, ale když tě sjede autor tady... A taky se říká, tedy já říkám, po 5000 publovaném příspěvku, i když jsem přetáhla, by se mělo odejít, jinak z toho jeden zblbne
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma St 27.1.2010 23:33 |
|
|
|
Dobrou noc, všem! Dneska odcházím, ale zítra zase přijdu! Pšt, nerušit, šíma chrápe... Chrupky-chrup... A snad bude lépe!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(6961)
|
|
Šíma Po 25.1.2010 13:08 |
|
|
|
Autoři přicházejí a odcházejí, když odejde dobrý autor, leckdo si toho všimne, po těch ostatních neštěkne ani pes, ale tak tomu je i v životě!
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(141)
|
|
Mab Po 25.1.2010 00:29 |
|
|
|
|
*který
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
(141)
|
|
Mab Po 25.1.2010 00:29 |
|
|
|
Já vim, že už je to dávno... Ale chybí mi. I ty její básně, která jsem měla ráda. A pořád nechápu proč a kam zmizela
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
[0] [1] [2] [3] |
|