obr obr obr
obr
uživatel 
heslo 
» Registrace autora
» Zapomněli jste heslo?
obr
obr obr obr
obr
» Novinky
» Právě vyšlo
» TOP 20 díla
» Články
» Literární almanach
» MTP 2009
obr
obr obr obr
obr
» Próza
» Poezie
» Výstřely do tmy
» Příručka publikování
» TOP 20 autoři
» Vyhledávání
obr
obr obr obr
obr
» Workshopy 
» Fórum 
» SASPI Chat! (1)
» FAQ
obr
obr obr obr
obr
» Knihovna autorů SASPI
» Redaktoři on-line
» Technická podpora
» SASPI team
» Odkazy
» Spolupráce
» Knihkupectví
"Rozumný muž může být zamilován jako blázen, ale ne jako hlupák."
Rochefoucauld
obr
obr počet přístupů: 2141723 obr

Adresa SAS E-mail © SAS Obecně platná pravidla Nápověda obr

:: Na SASPI.cz je právě 29007 příspěvků, 4550 autorů a 303541 komentářů :: on-line: 1 ::
obr
:: Čtení diskuze ::

Nové SASPI.cz (2.0)
Gandalf   
Gandalf Uživatel má bodů celkem: 1594 Út 17.2.2009 16:24
Stručně a jasně: co CHCETE a co NECHCETE v novém (lepším, chutnějším a voňavějším) SASPI? Dejte nám vědět vaše názory, návrhy a připomínky - bez zbytečné vaty, řekněte to, co vám zatím na SASPI chybí či to, co byste rádi viděli i v novém systému.

Pozn.: Toto fórum bude aktivně moderováno, aby uchovávalo POUZE vaše návrhy, reakce a ovace na nápady druhých si nechejte až na ostrou verzi systému
skoč dolů
[0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]
ODPOVĚDI:
Admin
(399)

Admin Uživatel má bodů celkem: 716 Čt 12.4.2012 01:51  
Zdravim Karle, k teto veci bylo jiz hodne napadu, postrehu, schuzek a reseni. Bohuzel to vzdy vysumnelo do prazdna. Obvykle z duvodu nedostatku casu, financi a zapalenosti jednotlivych ucastniku ...
Karel Čížek
(232)

Karel Čížek Uživatel má bodů celkem: 445 Ne 8.4.2012 00:40  
Od té doby, co se začalo diskutovat o nové verzi SASPI uběhly roky. Je to ještě pořád v plánu?
Govrid
(336)

Govrid Uživatel má bodů celkem: 446 Čt 24.3.2011 19:35  
O něm vím, mě šlo jenom o přehlednost...
alder
(241)

alder Uživatel má bodů celkem: 545 Čt 24.3.2011 18:11  
myslím, že uvedený počet shlédnutí, který je u každého díla, úplně stačí...
snad o něm víš, nebo ne?
Govrid
(336)

Govrid Uživatel má bodů celkem: 446 Čt 24.3.2011 17:31  
Šíma: Já jsem to myslel jen k počtu přečtení a právě mě se tam v uvítání zobrazuje jen celkový počet přečtení, nikoliv jakou tvorbu si někdo přečetl, když si to přečte někdo nový. :)
Šíma
(10989)

Šíma Uživatel má bodů celkem: 25051 Čt 24.3.2011 17:22  
Govrid: Nenaskakují ti číselka v sekci "Můj účet"? (Kde je zobrazován počet nových komentářů a známek.) Stejně tak v uvítání, když se přihlásíš (nebo kdykoliv načteš znovu SASPI stránky) a náhodou někdo četl Tvůj text. V sekci "Uvítání" je vypsán název díla i s odkazem. Něco mi říká, že se nové komentáře a známky ukazují "zeleně" a "červeně" i v "nastavení" v "seznamu tvorby" u dotyčného textu. Jak dlouho tam tato čísla figurují (barevně), to nevím, nikdy jsem tomu nevěnoval příliš pozornost (myslím oné době zobrazení)...
Govrid
(336)

Govrid Uživatel má bodů celkem: 446 Čt 24.3.2011 17:06  
Zase jednou bych tu měl další menší nápad - jedná se o zlepšení počtu přečtení našich povídek (poezie). Takzvaně, když si někdo přečte nějakou tu povídku (poezii), autorovi se někdy třeba těžko hledá, jakou jeho povídku (poezii) si někdo přečetl - nešlo by to zlepšit nějakou formou zprávy, nebo nějakým písmenkem (číslem) u té tvorby, kterou si někdo přečetl? Je to jenom můj nápad - jinak předem děkuji za odpovědi.
Govrid
(336)

Govrid Uživatel má bodů celkem: 446 Út 25.1.2011 16:23  
šíma: Bylo by to dobrý, kdyby ten čas tam byl, ale být tam nemusí. :D
Šíma
(10989)

Šíma Uživatel má bodů celkem: 25051 Út 25.1.2011 15:02  
Govrid: Neukazuje, že ne? (mrk)

14:55:00 uživatel Šíma vstoupil do místnosti
Šíma: Zkouška, zkouška...

Ano, máš pravdu, čas tam není - u jednotlivých reakcí, ale existuje v nápovědě, když zadáš /? jako příspěvek do chatu a stiskneš ENTER, vyskočí Ti okno s nápovědou, kde se také mimo jiné píše:

"Aktuální [/cas]
Vypíše aktuální datum a čas (zobrazí se pouze vám)"

System->Šíma: aktuální datum a čas je 14:59:56 | 25.1.2011

Jo, jo, bylo by to zajímavé...

P.S. Ale těch příkazů je v Nápovědě opravdu "fest", jen si je pamatovat!
Govrid
(336)

Govrid Uživatel má bodů celkem: 446 Po 24.1.2011 13:45  
Někdy, a to vážně nevím kdy, jsem dostal takovej hodně malej nápad: co takhle v "chatu" při každé nové odeslané zprávě, by byl napsán čas nebo i datum, aby se vědělo, kdy ta zpráva přišla - je to jen takový menší nápad, spíš spestření "chatu"...
Leontius
(420)

Leontius Uživatel má bodů celkem: 1079 Čt 16.12.2010 22:40  
No... ačívmenty Toto je literární server a nevím k čemu by nějaké odměny za takové laciné věci byly... Když už něco, tak fakt jen za smysluplné a četné komentáře, ale radši bych podobné věci nezaváděl.
Uživatel nemá nahraný obrázek
(7)

taxikus Uživatel má bodů celkem: 147 Čt 16.12.2010 13:22  
Osobně bych se přimluvil za povinný věk, a především za achievementy (odměny), za přihlášení, komentování, či takové výstřely, jako přihlášení se v každou hodinu za den...
lotty
(133)

lotty Uživatel má bodů celkem: 366 Pá 2.7.2010 22:39  
S kýmjsi jsem mluvila o tom, že by nebylo na novém saspi špatné pozměnit editor při vkládání příspěvků. Jde mi nejen o vzhled okna, do kterého se text vkládá, ale občas dojde k chybě, že se nejedna poezie octne v próze.

Co by mě tak zajímalo, jak jste daleko s vývojem nového saspi? Máte už nějakou beta verzi?
Karel Čížek
(232)

Karel Čížek Uživatel má bodů celkem: 445 So 8.5.2010 18:21  
ad Miky: i když bude věk povinný, nezaručí to, že bude pravdivý. Když po mě na nějakých stránkách chtějí vědět věk/datum narození, tak většinou lžu.
Ekyelka
(2306)

Ekyelka Uživatel má bodů celkem: 5406 Čt 6.5.2010 14:20  
Miky, poezie se publikuje víc, protože se jí i víc dostane k nám na stůl. Co se tak mrkám odhadem na frontu, pak to vychází minimálně 4:1 v neprospěch prózy.
Miky
(7)

Miky Uživatel má bodů celkem: 254 St 5.5.2010 20:41  
Ještě jsem dostal jeden nápad - pokud se o tom již mluvilo, tak se omlouvám.
Myslím si, že kolonka "věk" v profilu by měla být povinná. Dá to pak nám ostatním čtenářům a hodnotícím komplexnější představu o autorovi, přeci jen ohodnotíme jinak 11letou dívku a člověka, který píše třeba 30 let.
A ještě jeden dodatek - líbilo by se mi, kdyby publikace probíhala tím stylem, že by se střídala proza s poezií, protože poezie, mám pocit, se publikuje mnohem více a na prózu se čeká celkem dlouho. Ale je mi jasné, že je tady hodně "básničkářů", kteří jsou za toto rádi.
alder
(241)

alder Uživatel má bodů celkem: 545 St 7.4.2010 11:04  
zajímavý návrh.....mám taky jeden- zpozoroval jsem to na databazi pc her, je to v profilu každého registrovaného.... dostávají se body např. za přihlášení každý den po dobu 7 dní apod... připadá mi to jako dobrá věc, něco podobného by bylo tady na saspi zajímavé... zde si to můžete prohlédnout na profilu admina:
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/memphis/achievementy/
Miky
(7)

Miky Uživatel má bodů celkem: 254 Út 6.4.2010 21:54  
Já bych si dovolil malý návrh - fajn by bylo, kdyby si autor mohl u svého dílka přečíst, kdo jej navštívil. Co na to ostatní?
Šíma
(10989)

Šíma Uživatel má bodů celkem: 25051 Čt 7.1.2010 15:43  
Děkuji, net-příteli! Už jsem se bál, že je to na Chocholouška!!!
Uživatel nemá nahraný obrázek
(220)

ospre Uživatel má bodů celkem: 487 Čt 7.1.2010 15:41  
Klid, Šímo. To je u mě normální stav. Leknu se, až mi přestane hrabat.
[0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]
obr
Optimalizováno pro rozlišení 1024x768. Prohlžeče: IE 6.0, Opera, Firefox.
© 2005-2012 by Matěj Novotný & Filip Kotora | Všechna práva vyhrazena

Va?e literatura MFantasy Literární.cz - Server s českou literaturou Art & Design - Roman K?bus

Partneři: Blog o hypotékách, Gastrokritik, Antikvariát Kačur

St?hnout SASPI.cz toolbar! RSS zdroj
obr obr obr
obr
OprsklinaPlott
(24.5.2012, 18:02)
Jay
(23.5.2012, 16:28)
Kostka
(22.5.2012, 19:55)
mikhal
(22.5.2012, 18:14)
obr
obr obr obr
obr
Jsi jen člověk
Dominika Lill
Bolesti Strany ...
SATYR
Paprsčitý klas
Marek Dunovský
obr
obr obr obr
obr

Staré tradice III. - Cena přát...
Ekyelka
obr
obr obr obr
obr
Liter?rn? almanach SASPI
Aktuální číslo LA...
obr
obr obr obr
obr
Kde nejčastěji hledáte zatoulanou inspiraci?
obr
obr obr obr